WhatsApp – Aplikacija se napokon može koristiti na više uređaja istovremeno

Poruke nisu prestale dostizavati WhatsApp, kako na Androidu, tako i na iOS-u. Kako se taj razvoj nastavio, sada postoje jasni dokazi da stižu još vijesti.

Najnovije verzije testiranja za Android i iOS otkrivaju kako će uskoro doći najiščekivanija vijest za sve.

Probne verzije WhatsAppa već prikazuju najočekivanije poruke za sve

Kao i uvijek, razvojni timovi WhatsAppa klade se na testne verzije kako bi isprobali poruke prije nego što budu poznate. Upravo to se dogodilo i na Androidu i na iOS-u. Na putu do ovih novih verzija nalaze se vijesti.

Koje nam novosti na Androidu donose sada

Upravo je u ovoj verziji najveće i najviše od svih najočekivanije poboljšanje WhatsAppa. Na kraju, možete dodati nove uređaje koji dijele isti račun. Čini se da je granica definirana u 4 a njima se može upravljati pojedinačno.

WhatsApp News Tests za Android i iOS

Još jedno Androidovo poboljšanje je i u anketama koje su ažurirane. Oni također imaju mogućnost definiranja vrsta pretraživanih multimedijskih predmeta.

Vijest još nije vidljiva, ali bi trebala biti objavljena uskoro.

Beta WhatsApp za iOS također ima poboljšanja

Također iOS verzija, dostupna putem Probni letdonosi važne informacije na WhatsApp. Na ovaj način opet smo svjesni mogućnosti uspostavljanja kontakata ili grupa u obliku kratica. Oni će biti prisutni na području dijeljenja iOS-a.

WhatsApp News Tests za Android i iOS

Druga promjena odnosi se na tamni način rada aplikacije. Nove boje se testiraju, a zone poruka sada imaju svijetliju zelenu nijansu i prirodno manje agresivne prema korisnicima. Povrh toga, čak su i poboljšana rukovanja iOS Voice Over u WhatsApp-u.

Očekuje se da će sva nova izdanja uskoro biti službeno objavljena. Posebno mogućnost korištenja WhatsAppa na raznim uređajima koje korisnici već duže vrijeme pitaju. Ovo su poboljšanja koja će ovu uslugu učiniti još boljom.