Vrijeme za danas – Premium prognoza v1.5,0 APK [Latest]

Vrijeme za danas - prognoza

Vrijeme za danas – prognoza

Danas je vrijeme lijepa i jednostavna za upotrebu aplikacija koja vam pruža najtačniju lokalnu vremensku prognozu na svijetu.

Značajke:Prikazajte vremensku prognozu jasno i lako razumljivu. Uživajte u svakom trenutku kada otvorite aplikaciju s tisućama prekrasnih fotografija koje odgovaraju vremenu i danu. Pripremite se za sve zahvaljujući 24 /7 vremenska prognoza i mogućnost kiše. Zaštitite svoje zdravlje kvalitetom zraka i UV indeksom. Pogledajte prelijepe trenutke izlaska sunca, zalaska sunca i noći punog mjeseca s ostalim informacijama. Ostale korisne informacije: trenutna temperatura, vlaga, vidljivost, točka rose, tlak zraka, Brzina i smjer vjetra. Jednostavno pregledavanje vremenskih informacija bilo gdje u svijetu. Snimite fotografiju i podijelite s prijateljima vremenske informacije. Brza vremenska prognoza pomoću widgeta. Dnevna obavijest o vremenskoj prognozi. Upozorite na loše vrijeme.

Korisni savjeti:Pomaknite se prema dolje za detaljne vremenske informacije. Za pomicanje između lokacija prijeđite prstom ulijevo udesno.

Snimke zaslona

Veze za preuzimanje: PREMIUM funkcije otključane | Analitika je onemogućena

Vrijeme za danas – Premium prognoza v1.5,0 APK / Ogledalo