Top 10 aplikacija za biografiju Instagram

Biografija Instagram nešto zaista važno za one koji žele unovčiti platformu. Pomoću nje možete prenijeti puno informacija svojim sljedbenicima. Ovdje smo odabrali najbolje aplikacije za biografiju Instagramtako da možete nadograditi svoje.

Čitajte dalje kako biste saznali koje su sve, odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i počnite ga koristiti odmah!

1, AppTuts.bio

Za početak popisa imamo vlastiti softver Apptuts, potpuno razvijen na portugalskom, što je velika prednost u odnosu na brojne alternative koje su dostupne samo na engleskom jeziku.

Pomoću AppTuts.bio lako možete stvoriti vezu koja će vaše sljedbenike preusmjeriti na veze na drugim stranicama. Besplatno je čak i ako ima plaćenu verziju. U besplatnom imate pristup personalizaciji veze, dodajte fotografiju u opis i koristite nekoliko različitih tema. Započnite s AppTuts.bio pristup vezi!

AppTuts.bio aplikacije za biografiju Instagram

2, Linkr.in

Još jedna od najboljih aplikacija za biografiju Instagram Linkr.in koji ima besplatnu verziju. Međutim, dostupan je samo na engleskom jeziku i korisnicima može predstavljati prepreku.

Nažalost, ima nekoliko značajki što ovu aplikaciju čini malo manje poželjnom. Ima nekoliko opcija za uređivanje, što je vrlo osnovna platforma. No s plaćenom verzijom dobivate prilagodljive planove za fondove i još mnogo toga. Saznajte više i isprobajte Linkr.inpristup vezi!

3, Linkkle

Vrlo jednostavno rješenje koje se također može naći među alternativama Linktreeju, Linkkle je cjelovitiji od gornje stavke, iako ima manje mogućnosti od mnogih drugih alternativa.

Glavne i najvažnije značajke platforme su izvješće o klikovima na ovdje konfiguriranim vezama i potpuna odsutnost vodenog žiga u svemu što je proizvedeno s Linkkleom.

S druge strane, postoje oglasi koji se pojavljuju na ekranu kada koristite Linkkle. Međutim, samo platite 5 dolara kao jedno plaćanje za trajno uklanjanje istih. Upoznajte Linkkleputem veze,

4, Swipop

Još jedna aplikacija za biografiju Instagram Swipop, toplo preporučljivo za influencere u Instagramjer vam omogućuje povezivanje na stranicu s prodajom sadržaja poput nastavnika upravitelja Instagram, isto kao Bume,

Vrlo je jednostavan za korištenje i besplatan, nažalost ne dopušta vam umetanje slika na stranicu za snimanje, a osim toga nudi vrlo malo mogućnosti prilagodbe. Slijedite ovu vezu i počnite ga koristiti odmah!

Prelazite prstima za biografiju Instagram

5, Povežite se u profilu

Alat za odredišnu stranicu koji vam može pomoći da pridobite sljedbenike InstagramVeza u profilu čini veliku razliku u usporedbi s konvencionalnim stranicama za hvatanje: ova veza vodi na različite poslovne stranice bez ograničenja.

Najveća prednost toga je što tada možete analizirati koji unosi na vaše web lokacije dolaze iz veza Instagram, Vrlo je jednostavan i jednostavan za korištenje, ali nema besplatne verzije, samo s probnim razdobljem. Provjerite vezu,

6, Kliknite Bio

Također imamo i Tab Bio među najboljim biografskim aplikacijama na svijetu. Instagram, Vrlo je jednostavan za korištenje, s intuitivnim sučeljem koje simulira mobilne platforme putem desktop preglednika.

Među glavnim funkcionalnostima je mogućnost da u potpunosti prilagodite stranicu, čak i gumbe koji vode do njegovih stranica, te da im pričvrstite pozadinu. Besplatno za upotrebu, možete donirati pristupite vezi,

7, Campsite.bio

Još jedna vrlo dobra i cjelovita opcija, Campsite.bio omogućuje vam stvaranje linkova za objavljivanje na svim društvenim mrežama poput Facebook, Twitter, LinkedIn ili naravno Instagram,

Ima besplatni plan koji vam omogućuje prilagođavanje stranice veze, uključujući logotip vaše marke i promjenu boje pozadine. Međutim, ima vodeni žig koji se može ukloniti kada koristite premium plan. Kliknite na linkda biste saznali više o kampu.bio.

Campsite.bio aplikacije za biografiju Instagram

8, ContactInBio

Među alternativnim aplikacijama za biografiju imamo i ContactInBio Instagram, Ima zaista velik broj značajki, nadmašivši gotovo sve, ako ne i sve alternative na našem popisu u tom pogledu.

Pomoću nje možete stvoriti odredišnu stranicu, dodati obrazac za kontakt, priložiti tekstualne blokove, vrtiljak slika, gumbe za društvene mreže i još mnogo toga. Račun s besplatnom i plaćenom verzijom. Slijedite ovu vezu Znati više!

9, Linktree

Linktree je vjerojatno najpoznatija alternativa među svim koje spominjem. To je doista jednostavno i lako za korištenje i učenje, čak i s relativno potpunim besplatnim planom.

Na vašem PRO planu (koji trenutno košta 6 dolara mjesečno) imate pristup raznim stvarima kao što su videozapisi na vašim stranicama, mogućnosti potpune analize veza, puno premium tema koje možete koristiti i još mnogo toga. Idite na službenu web stranicu sve znam.

10. Lynx

Konačno, imamo Lynx, stvarno dobro web mjesto koje je lako koristiti i registrirati, a nudi neke alate i značajke koje su vrlo korisne za prilagodbu vaših veza.

Kao dio besplatne pretplate možete dodati 5 veze, nasumični URL, odaberite neku od tema i neke druge značajke. U premium verziji uklanjaju se ograničenja veza, između ostalog možete prilagoditi svoj URL i koristiti pozadinsku sliku. Provjerite vezu!

Što mislite o našem izboru aplikacija za biografiju Instagram?

Ostavite u komentarima ako već znate neku od opcija koje smo odabrali ovdje i koja vam je najdraža. Pogledajte i naš popis najboljih fraza za bio Instagram, provjerite najčešće korištene hashtagove Instagram i naučite kako najbolje organizirati svoj kanal Instagram!