Specifikacije očekivane linije Samsung su filtrirane Galaxy S20

Za manje od mjesec dana, Samsung će na godišnjem događaju predstaviti nekoliko bendova koji su pripremili za ovu godinu. Među najavama koje će biti objavljene u prezentaciji, jedna od najiščekivanijih odnosi se na liniju mobilnih telefona, koja će zamijeniti trenutne vodeće telefone.

Već znamo da će to biti ime ovog novog retka Galaxy S20 Zahvaljujući njemu, pristaše marki nadaju se revoluciji korisničkog iskustva zajedno s novim značajkama i mogućnostima koje odgovaraju promjenjivom i evolucijskom trenutnom području tehnologije.

Određivanje filtriranja

Ranije su se mogli dobiti neki detalji koji su postupno otkrivali neke značajke opreme koje se očekuju u veljači. Međutim, niti jedan od njih nije bio toliko detaljan kao onaj koji su donijeli Ishan Agarwal i web mjesto Mysmart utrke.

Na taj su način omogućili svijetu fotografiju na kojoj mogu jasno promatrati svaku specifikaciju koja će se pojaviti u novoj opremi. Kao što vidite, asortiman će imati tri osnovna modela Galaxy S20 i većina: S20 Plus i S20 Ultra.

https://fikiri.net/wp-content/uploads/2020/01/1579567023_621_Specyfikacje-oczekiwanej-linii-Samsung-sa-filtrowane-Galaxy-S20.jpg

Svaki od njih bi trebao imati sistema operativo Android 10 i mogućnost navigacije 5G mrežnih veza. Uz to, imaju i druge razlike u performansama koje postavljaju standarde kvalitete i performansi koje svaki od ovih timova može ponuditi.

Samsung Galaxy S20 vs. Galaxy S20 Plus

Za prva dva benda možemo vidjeti da razlike i nisu baš tako značajne. S20 će imati ekran 6,2 inča, dok će S20 Plus imati jedan od njih 0,5 centimetara veći.

Prva baterija bit će 4000 mAH, a druga 4500 mAH. Oboje će imati 10 MP prednju kameru i tri straga. Možda je jedina razlika što S20 ima i infracrveni senzor dizajniran za poboljšanje percepcije dubine na fotografijama.

Konačni pobjednik: Galaxy S20 Ultra

Sa svoje strane, S20 Ultra dobiva na značaju zbog svoje veličine 6,9 inča, baterija od 5000 mAH i impresivna prednja kamera od 40 MP, samo da nabrojimo nekoliko primjera.

Unutarnja memorija ovog uređaja trebala bi biti 518 GB, što udvostručuje 128 GB koja nude druga dva računala. Trenutačno još nije objavljena cijena po kojoj će svi ti uređaji stići na tržište. Možda ćete znati hoćemo li morati pričekati službeni događaj tvrtke.