Preuzmite sada slu┼żbene pozadine tvrtke Samsung Galaxy Napomena 20

Samsung Galaxy Note 20 je jo┼í jedna velika oklada za ju┼żnokorejsku marku, ─Źiji detalji jo┼í nisu u potpunosti razumljeni. Me─Ĺutim, nedavna curenja otkrila su neke detalje ovog pametnog telefona, naime Ultra ina─Źicu.

No dok ─Źekamo prezentaciju i premijeru, slu┼żbene pozadine ove nove serije mo┼żete preuzeti sa Samsung-a.

Preuzmite sada slu┼żbene pozadine tvrtke Samsung Galaxy Napomena 20 1

Danas je slika vrlo va┼żan, a ponekad i presudan faktor prilikom kupovine proizvoda iz razli─Źitih kategorija.

U svijetu smartphones, malo je potro┼ía─Źa koji kupuju opremu koja se ne temelji na potencijalu samog ure─Ĺaja, ve─ç uglavnom zbog dizajna, boja, formata.

Pozadine koje se isporu─Źuju s telefonima tako─Ĺer su va┼żan aspekt i istina je da su slike sve sjajnije i ljep┼íe.

Sada mo┼żete preuzeti Samsung pozadine Galaxy Napomena 20

Iako jo┼í nije slu┼żbeno predstavljen, novi Samsung Galaxy Note 20 ve─ç obo┼żavatelje marke o─Źekuje.

Me─Ĺutim, iako nema slu┼żbenih vijesti iz slu┼żbenih izvora, ve─ç nekoliko sljede─çih biljaka iz ju┼żnokorejske marke ve─ç mo┼żete imati na vlastitom pametnom telefonu.

Govorimo posebno o slu┼żbenim pozadinama koje su dio Samsunga Galaxy Napomena 20. To su obojene, pastelne slike u nijansama plave, zelene, naran─Źaste, lila itd.

Preuzmite sada slu┼żbene pozadine tvrtke Samsung Galaxy Napomena 20 2

Pozadine je pru┼żio poznati korisnik Twitter Ishan Agarwal, poznata po dijeljenju sadr┼żaja povezanog sa smartphones, Agarwal je ostavio vezu zainteresiranim za preuzimanje slika.

Preuzmite sada slu┼żbene pozadine tvrtke Samsung Galaxy Napomena 20 3

Preuzmite Samsung pozadine Galaxy Napomena 20

prema SamMobile, ovo su slu┼żbene pozadine ove linije Galaxy Napomena 20 iz tvrtke Samsung i dizajnirani su u istom stilu kao i pozadine koje su ve─ç objavljene za tablet Galaxy Kartica S7 +,

Najava Samsung-ovog novog pogona trebala je biti objavljena sljede─çeg dana 5 Kolovoza na zabavi Galaxy Nespreman. Na istom doga─Ĺaju jo┼í se ─Źeka prezentacija sljede─çeg pametnog sata iz ove serije. Galaxy Slu┼íalice i be┼żi─Źne slu┼íalice Galaxy ┼Żivi pupoljci.

Tako─Ĺer pro─Źitajte: