Pravila o privatnosti

Ova Pravila o privatnosti uređuju način na koji ContidosParaMoviles.com prikuplja, koristi, održava i otkriva podatke prikupljene od korisnika (svaki od njih “Korisnik”) web stranice http://mobilematt.net (“Web stranica”). Ova se politika privatnosti odnosi na web mjesto i na sve proizvode i usluge koje nudi ContidosParaMoviles.

Ne prikupljamo osobne podatke i korisnik može slobodno pregledavati našu web stranicu bez ikakvog pristupa ili registracije.

Međutim, možemo prikupljati opće podatke kao što su vaš preglednik, računalne specifikacije itd. Da bismo poboljšali našu uslugu.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućila bolju uslugu, ali, ako želite, možete postaviti svoj preglednik da odbija kolačiće.

Svi osobni podaci poput korisničkog imena, e-pošte i lozinke uvijek su zaštićeni i neovlašteni ih korisnici nikad ne pregledavaju.

Imajte na umu da nikada i nikada ne razmjenjujemo osobne podatke o vama.

Web lokacije trećih strana u budućnosti možemo koristiti za stvaranje prihoda koji će nas održavati, ali pazeći da to ni na koji način ne utječe na našu uslugu i vaše osobne podatke.

Prigovori na teme uzimaju se ozbiljno i mi ih odmah istražujemo.

Kontakt podaci: info@mobilematt.net