Postoje komore smartphones na razini kamere?

Ovih dana smartphones gotovo su nezamjenjiva oprema za naše svakodnevne zadatke. U tim malim uređajima imamo praktički sve što trebamo, uključujući telefon, kalkulator, sat, e-poštu, društvene medije, svjetiljku, kameru. Što se tiče potonjeg, the smartphones oslanjali su se u velikoj mjeri na moćne fotografske sustave. Mnogi u ovom segmentu nude tehničke specifikacije koje ih približavaju tradicionalnim fotoaparatima i trajnije su.

Ovo je tema koja uvijek pokreće neku raspravu, pa u ovotjednom pitanju želimo znati misle li čitatelji na komore smartphones nalaze se na razini kamere.

Postoje komore smartphones na razini kamere? 1

Fotografija: pametni telefon ili kamera?

Redovito informiramo o novoj opremi u svijetu smartphones, a jedan od provjerenih aspekata je rastuće ulaganje proizvođača u fotografske sustave.

Neki od novijih primjera uglavnom su Kinezi Xiaomi. Pametni telefoni poput novog Xiaomi Mi 10 Lite Zoom izdanja s periskopskom kamerom za zumiranje do 50x, Xiaomi Mi CC10 koji može donijeti kameru od 108MP i zumiranje do 120x ili čak još jedan ulog marke koji se može dobiti s nevjerojatnom 144MP kamerom stvarno čini Potrošači se pitaju vrijedi li kupiti fotoaparat.

No, postoji i mnogo drugih primjera modela čije fotografske značajke ističu ovu dilemu.

Postoje komore smartphones na razini kamere? 2

S jedne strane postoje oni koji vjeruju da mobilni uređaji obavljaju gotovo sav posao kamere. Ali s druge strane, posebno istinski fotografi ili ljubitelji ovog svijeta fotografije, kažu nikad smartphones postići će rezultate stvarne fotografske opreme.

Mišljenja su podijeljena, a Pplware pokušava dobiti konkretnije podatke o ovoj raspravi.

Stoga bi u našem ovom tjednu na pitanju željeli znati mislite li komore smartphones nalaze se na razini kamere.

Sudjelujte u našem pitanju ovog tjedna

Učitavam ... Učitavam …

Hvala na sudjelovanju!

U ovom odjeljku postavljamo pitanja o aktualnim, aktualnim i korisnim temama kako bismo saznali o mišljenjima i trendovima naših čitatelja u svijetu tehnologije, posebno u našoj zemlji.

Zatim nam ostavite prijedloge za teme u polju za komentare ili ih pošaljite na [email protected]