Pokazujemo vam kako lako preuzimati glazbu, filmove i serije lako iz Telegrama

Ako funkcionalno pregledavamo funkciju, nema sumnje da Telegram ima sve potrebno da bude najprepoznatija aplikacija za razmjenu poruka. Unatoč vodstvu WhatsAppa, ova platforma ne prestaje rasti i dodavanjem novih korisnika i dodavanjem novih mogućnosti. Osim sigurnosnih prednosti i ostalih funkcija koje već znamo, botovi otvaraju svijet mogućnosti rada na platformi i u ovom trenutku postoji čak i mogućnost preuzimanja sadržaja.

Ako volite preuzeti serije, filmove, knjige, a također ste korisnik Telegrama, upoznat ćemo vas 4 robota koji će vam pomoći dobiti sav ovaj sadržaj iz aplikacije na vašem pametnom telefonu ili računalu.

VKM Bot

Pokazujemo vam kako lako preuzimati glazbu, filmove i serije lako iz Telegrama 1

Ovaj bot za Telegram omogućit će vam preuzimanje glazbe izravno u aplikaciji i zatim spremanje na uređaj. S obzirom da ne biste trebali raditi dodatne instalacije ili posjećivati ​​vanjske web stranice, to je izvrsna alternativa za one koji u svakom trenutku žele uživati ​​u svojoj omiljenoj glazbi.

Funkcionalno je vrlo jednostavno, a samo ga morate dodati u svoj Telegram kako bi se odmah prikazale dostupne naredbe. Bot vam omogućuje pretraživanje s imenom pjesme ili imenom izvođača, u nekoliko sekundi prikazuje rezultate i morat ćete samo poslati broj pjesme koji je prikazan na popisu za početak preuzimanja.

Na kraju možete direktno slušati ili Telegram ili ga spremiti na uređaj da biste ga slušali s uređaja.

Pokušajte slijedeći ovu vezu,

YouTube Audio Bot

Pokazujemo vam kako lako preuzimati glazbu, filmove i serije lako iz Telegrama 2

YouTube Audio Bot je vjerojatno najbolja alternativa za dobivanje glazbe, jer se temelji na divovskoj biblioteci YouTube, U tom smislu ne možete preuzimati samo glazbu već i bilo koji zvuk iz bilo kojeg videa koji se nalazi na platformi.

Njegova je upotreba doista jednostavna, a ujedno je i bolja alternativa od posjećivanja vanjskih web stranica ili instaliranja programa. U tom smislu, sve što će vam trebati je video veza, kopirajte je, zalijepite u botov prozor i pošaljite je. Za nekoliko sekundi sistema Odgovorit će na dva načina, ovisno o slučaju: ako je drugi korisnik prije učitao videozapis, bit će poslan izravno vama. S druge strane, ako nikad nije preuzeta, pojavit će se opcija "Preuzmi", odaberite je i pričekajte da se sadržaj preuzme.

Da bi to dokazao, slijedite ovu vezu,

Quorra

Pokazujemo vam kako lako preuzimati glazbu, filmove i serije lako iz Telegrama 3

Quorra bot cjelovita je baza sadržaja koja radi na Telegramu, tako da ne možete pronaći samo glazbu, već i serije, filmove, knjige i PC programe. Postupak korištenja ovog bot je vrlo jednostavan i samo je pitanje odabira kategorije u kojoj želite vidjeti dostupni sadržaj.

Jednom kada dodate bot u svoj Telegram, odmah će se prikazati kategorije: filmovi, serije, PC programi, aplikacije, pozadine i knjige. Nakon svakog unosa prikazat će se niz gumba s dostupnim opcijama, a kada je odaberete, datoteka će vam biti poslana spremna za preuzimanje.

U odjeljku serije možete dobiti sve sezone Game Of Thrones, Vikings, Mr Robot i druge. Ako ste ljubitelj ovih sadržaja, ne možete prestati pokušavati Quorra.

Da biste ga dodali Telegramu, slijedite ovu vezu,

Najbolje serije

Pokazujemo vam kako lako preuzimati glazbu, filmove i serije lako iz Telegrama 4

Best Series nije bot, već kanal na kojem se distribuiraju veze za preuzimanje i gledanje serija. Na ovom kanalu pronaći ćete na desetke serija na španjolskom jeziku i titlove za besplatno uživanje s računala ili pametnog telefona. Njegova je upotreba vrlo jednostavna, samo je pitanje spajanja na kanal i korištenja alata za pretraživanje da biste pronašli serije koje želite gledati.

Kad ih pronađete, možete odabrati godišnje doba u kojem želite uživati ​​i odmah ćete imati veze naprijed kako biste ga brzo vidjeli.

Prijavite se s ove veze,

Najbolji filmovi

Najbolji autori filmova sličnih su kanala, ali tamo gdje se može naći bilo koji film na španjolskom ili sa titlom. Njegova je upotreba ista kao i na serijskom kanalu, tako da se u traku za pretraživanje morate samo pridružiti i upisati naziv filma koji želite gledati. Veze dostupne za uživanje u njemu besplatno i na vrlo brzim poslužiteljima bit će prikazane odmah.

Da biste se pridružili ovom kanalu, slijedite ovu vezu,