Organizirajte svoje zadatke i ciljeve na u─Źinkovit na─Źin pomo─çu ove aplikacije

Trenuta─Źno postoji mnogo opcija koje pomo─çu pametnog telefona mo┼żemo koristiti za organizaciju zadataka. Me─Ĺutim, velika ve─çina su konvencionalne kalendarske aplikacije, iako postoje neke vrlo zanimljive kao Calendar IA o kojima smo ranije raspravljali, uz mogu─çnost automatizacije mnogih zadataka. Me─Ĺutim, danas ┼żelimo predstaviti onoga ─Źija korisnost je ogromna, s obzirom na to da pakira funkcije 6 aplikacije u jednoj. Ime mu je Organizator ciljeva i zadataka, prili─Źan opisni naslov i to ga u potpunosti ─Źasti.

Ako vam je potrebna svakodnevna narud┼żba, ovaj ─çe vam program pomo─çi da to postignete kroz svoje razli─Źite mogu─çnosti.

Lako organizirajte svoju rutinu

Organizirajte svoje zadatke i ciljeve na u─Źinkovit na─Źin pomo─çu ove aplikacije 1

Organizatori koji obiluju Android prodavaonicom oslanjaju se na prikazivanje kalendara u razli─Źitim prikazima kako bi dodali zadatke i dobili podsjetnike. Iako su vrlo prakti─Źni, organizator ciljeva i zadataka predla┼że puno cjelovitije iskustvo, ┼żele─çi organizirati svaki od svojih ciljeva u razli─Źitim kategorijama, prema vrsti aktivnosti koju treba provesti. U tom smislu mo┼żete ponavljati svoje ponavljaju─çe aktivnosti, one koje ─çete raditi samo jednom, pa ─Źak i svoje novogodi┼ínje ciljeve.

ovo sistema Organizacijski ─çe vam pomo─çi da ostanete usredoto─Źeni na svaki zadatak prema vrsti kategorije u kojoj se nalazite. Uz to, treba napomenuti da je aplikacija besplatna, a mo┼żete je dobiti na linku na kraju ovog ─Źlanka.

Kada pokrenete aplikaciju, dobit ─çete vrlo jednostavno su─Źelje, pri vrhu ─çete vidjeti neke krugove koji predstavljaju dane i datume, a odmah ispod svih dostupnih odjeljaka. U ove ─çete odjeljke morati dodati svoje aktivnosti prema mjestu gdje se uklapaju: dnevni zadaci, ponavljaju─çi zadaci, ciljevi i moje grupe i moji zadaci.

Organizirajte svoje zadatke i ciljeve na u─Źinkovit na─Źin pomo─çu ove aplikacije 2

U zadatke dana, kao ┼íto naziv govori, mo┼żete dodati svoje nau┼ínice iz trenutnog dana. S druge strane, ponavljanim zadacima imat ─çete mogu─çnost dodavanja onih poslova koje svakodnevno obavljate, poput odlaska na ─Źasove, teretane ili uzimanja bilo kakvih lijekova.

Sa svoje strane, odjeljak "Moji ciljevi" vrlo je zanimljiv jer se odnosi na te ciljeve u srednjem ili dugoro─Źnom razdoblju s mogu─çno┼í─çu da vidite svoj napredak. Kona─Źno, u podru─Źju "Moje grupe i moji zadaci" mo┼żete stvoriti prilago─Ĺene kategorije za dodavanje zadataka svih vrsta.

Nakon ┼íto se sve va┼íe zada─çe u─Źitaju, na kraju dana mo┼żete vidjeti sav svoj napredak ulaskom u odjeljak "Dnevna izvje┼í─ça". Ciljevi i zadaci organizator izuzetno je zanimljiva aplikacija koju vrijedi isprobati, ako tra┼żite druga─Źiji na─Źin organiziranja svojih poslova, ne ustru─Źavajte se pru┼żiti priliku na svom pametnom telefonu.

Da biste ga spustili, slijedite ovu vezu,