OPPO je ispred Xiaomija i ispod zaslona je spreman pametni telefon s kamerom

Notch su proizvođači pronašli rješenje za proširivanje zaslona smartphones bez uklanjanja prednje kamere. Međutim, OPPO i Xiaomi, neovisno, već rade na pametnom telefonu ispod ekrana … OPPO je nadmašio svog rivala!

Na konvenciji koja je organizirana u Kini proizvođač je gostima omogućio dostupnost nekoliko smartphones radiš na. Tako upoznajemo ovu novu tehnologiju koja obećava da će okončati notnu kontroverzu.

OPPO je ispred Xiaomija i ispod zaslona je spreman pametni telefon s kamerom

Tehnologija se neprestano razvija i svijet smartphones su najbolji primjer za to. Prije nekoliko godina imali smo smartphones s ogromnim okvirima na prednjem licu. Trenutno imamo zaslone koji zauzimaju više od 90% ovog lica, kao i pop-up kamere.

Unatoč ovim izvanrednim dostignućima, proizvođači uvijek stvaraju nova rješenja. U tom bi smislu zarez uskoro mogao biti zamijenjen tehnologijom koja će umetnuti prednje kamere ispod ekrana!

OPPO je ispred Xiaomija i ispod zaslona je spreman pametni telefon s kamerom 1

Ova vijest dugo se obrađivala, a Xiaomi i OPPO istakli su se u razvoju vezanim za ovu temu. Iako rade samostalno, postignuti rezultati su slični i s nevjerojatnom slučajnošću!

Prije nekoliko tjedana pokazali smo mogućnost Mi MIX-a 4 biti prvi pametni telefon koji je primio ovu vijest nakon što su puštene stvarne slike koje prikazuju ovu tehnologiju u akciji.

OPPO je ispred Xiaomija i ispod zaslona je spreman pametni telefon s kamerom 2

Uz Xiaomi-jev napredak, OPPO ga je organizirao INNO DAN 2019, Na ovoj konvenciji, koja je jučer održana u Shenzhenu, kineski je proizvođač pokazao svoje najnovije tehnologije na djelu.

Prirodno, prikazano je njihovo najnovije rješenje … To jest, postavljanje prednje kamere ispod ekrana!

Model pametnog telefona koji je prikazan na događaju, odnosno datum njegovog objavljivanja, još nije poznat. OPPO se nije previše udubio u detalje, ali nema sumnje da su razvojni koraci napredni.

Čini se da su, čini se, Xiaomi i OPPO na sličnim razinama. Međutim, OPPO pametni telefon sada je spreman i čak je prikazan u javnosti.

Pored OPPO-a, Xiaomi radi na istoj tehnologiji kamere ispod zaslona …