Navodni OnePlus 8 prođe certifikaciju i prvi testni test je izdan

Očekuje se da će OnePlus učiniti 8 predstavljen u prvoj polovici 2020. Kako se ovaj trenutak približava, pametni telefon počinje prolaziti certifikate i nedavno je objavljen prvi referentni test.

Pored toga, kineski proizvođač priprema događaj koji će vas upoznati s tehnologijom prikaza na kojoj ste radili.

Navodni OnePlus pametni telefon 8 prođe certifikaciju i prvi testni test je izdan

smartphones OnePlus su posljednjih dana vrlo popularni. Kineski proizvođač na CES 2020 predstavio je Concept One koji se ističe po svojoj inovaciji u stražnjem prozoru koji pokriva kamere. Osim toga, u SAD-u ih ima nekoliko vijesti koji shvate taj OnePlus 8 također će prodavati Verizon, a ne isključivo T-Mobile.

Takve vijesti početkom godine ostavljaju lijep uvod, nakon 2019. u kojoj su iznijeli dobre prijedloge koji su osvojili potrošače i kritičare. Držeći korak s inovacijama, tvrtka već priprema događaj 13. siječnja idućeg ponedjeljka, u kojem će se očito predstaviti nove tehnologije prikaza.

To se podijelilo na društvena mreža Weibo a glasine govore da je možda uvođenje 120 Hz prikaza brzine osvježavanja u njihovim smartphones, Ipak, morat ćemo pričekati događaj da potvrdimo sumnje.

OnePlus zaslon događaja

OnePlus 8 prolaze certifikaciju i izlaze rezultati usporednih testova

Kao i obično, smartphones Prije dolaska na tržište prolaze kroz nekoliko certifikata. To znači osigurati da su u skladu s raznim standardima koje propisuju različite zemlje u kojima će se plasirati na tržište. Kako se OnePlus datum približava 8, vidjelo se da je izdata njegova prva potvrda.

Navodno se ne bavimo pametnim telefonom, već dvama. Odnosno, dva modela OnePlus poslana su na ovjeru sa sličnim kodnim imenima (IN2010 i IN2020). Drugi model je vjerojatno OnePlus 8 Pro.

Uz certifikaciju, na mreži kruži i ispis rezultata testnog mjerila Geekbench. Vrijednosti su visoke, kako se i očekivalo. Dakle, ne iznenađuje navodni OnePlus 8 predstavlja poboljšanje performansi u odnosu na smartphones trenutno na tržištu.

Navodni OnePlus pametni telefon 8 prođe certifikaciju i prvi testni test je izdan

Pored toga, referentni test pokazuje da će imati Qualcomm SoC… A kad analizira rezultate, to može biti samo Snapdragon 865. Uz sve to, još uvijek je naznačeno da će imati 12 GB RAM-a, vjerojatno LPDDR5.

Što mislite o ovom hipotetičkom OnePlus pametnom telefonu? Imat će argumente kako bi se nastavio boriti s jačom konkurencijom u gornjem segmentu kao što je Samsung Galaxy S20? Podijelite svoje mišljenje u komentarima!

Samsung Galaxy S20 je također jedan od smartphones najtraženiji trenutak …