Motorola razr 2 možda neće biti lansirana do 2021. zbog pandemije

Iako se procjenjuje da će biti predstavljen ove godine, konačno je moguće da će biti sljedeći Motorola Rarz 2 objavljeno je tek 2021. zbog kašnjenja u proizvodnji.

Pandemija je zaustavila ili ograničila gotovo sve aktivnosti širom svijeta. Kao što smo već izvijestili, ovo zaustavljanje utjecalo je na nekoliko sektora, posebno tehnologiju u kojoj je suspendirano nekoliko obećavajućih proizvoda.

Motorola razr 2 možda neće biti lansirana do 2021. zbog pandemije 1

Uz razorni učinak koji je pandemija imala i nastavlja da djeluje na poslovnoj i industrijskoj razini, posljedice bi bile više nego predvidljive.

Na primjer, u tehnološkom segmentu, učinak se osjećao uglavnom u obliku zaustavljanja ili smanjenja aktivnosti u proizvodnji opreme. Ta je stvarnost dovela do višemjesečnog kašnjenja u predstavljanju proizvoda dizajniranih za ovu godinu, a vjerojatno mnogi to neće moći objaviti ni 2020. godine.

Motorola razr 2 očekuje se odgodu do 2021. godine

prema Ross Young, analitičar i izvršni direktor konzultanata za prikaz lanca isporuke, očekuje se da će Motorola odgoditi pokretanje Rarza, 2, još jedan sklopivi pametni telefon za 2021. godinu.

Iako se u početku očekivalo da će ova oprema biti puštena ove godine, stvarnost je možda posve drugačija.

Čak i uz nedostatak definicije i povratak nekoliko tvrtki i tvornica u redovitije poslovanje, prirodno je da neki proizvodi nisu spremni zbog stalnih kašnjenja, na primjer, u proizvodnji različitih komponenti.

Stoga je vjerojatno da je Motorola Rarz 2 oni će biti poznati do početka sljedeće godine, a očekuje se da će ispraviti neke nedostatke i nedostatke u prvom modelu, poput specifikacija i aspekata dizajna.

Motorola razr 2 možda neće biti lansirana do 2021. zbog pandemije 2

Novi Rarz trebao bi se proizvesti i pripremiti za nadmetanje s drugim mapama istog raspona, kao što je Samsung Galaxy S Flipom 5G, očekuje se u kolovozu ove godine.

Moguće funkcije Motorola Rarz 2

Kao glavne značajke, Rarz 2 trebao bi biti opremljen Qualcomm Snapgradon 765G, jasnim ulogom na tržištu 5G. Sklopivi pametni telefon ne bi trebao biti izrađen od stakla, već sloja plastike.

Nova Motorola tvornica trebala bi donijeti poboljšanja za glavne kamere od 48MP. Od ovog trenutka zaslon može imati veće dimenzije 6,2 inča prvog modela za 6,7 svi. RAM bi trebao imati 8 GB i 256 GB interne memorije.