Microsoft će vaš telefon rasti i pružiti vam veću kontrolu nad Androidom …

Svi već znaju aplikaciju Microsoft Your Phone i što ona donosi za Android i Windows 10. Ovaj digitalni most pruža korisnicima središnju upravljačku točku za njihov pametni telefon bez da je gledaju.

Nije ograničeno na umnožavanje sučelja i omogućuje pristup pozivima, fotografijama, pa čak i obavijestima. Microsoft sada želi ići dalje i sprema se isporučiti vijesti zbog kojih će rasti i dati još veću kontrolu.

Microsoft Vaš Android Phone Windows 10 raste

Savršena veza između Androida i Windows 10

Microsoft polako, ali sigurno razvija vezu između Androida i Androida Windows 10. Uz aplikacije koje se nalaze na obje platforme, dostupan je i program My Phone koji povezuje dva sustava dijeljenjem Windows potpuna kontrola.

Nema jednostavnu kopiju zaslona pametnog telefona, ali dobiva informacije od Androida i daje vam kontrolu nad fotografijama, porukama, pozivima i obavijestima. Uskoro će ova aplikacija rasti i korisnicima pružiti više.

Vaš će telefon primiti više poruka

Što se već dogodilo nepokriveni, ova će aplikacija uskoro također imati mogućnost upravljanja Androidovim aplikacijama. To se može vidjeti samo na grafičkom prikazu, ali jasno pokazuje da će uskoro biti novo.

Vjerojatno ćete dobiti i određenog lancera za ovu integraciju. Na taj način korisnici mogu upravljati tim aplikacijama i čak ih pokretati. Još veća kontrola još nije uključena u ovo rješenje.

Microsoft Vaš Android Phone Windows 10 raste

Microsoft želi da vaše rješenje raste

Ova se novost kombinira s drugima koja počinju izlaziti. Sada ga možete koristiti u nekoliko smartphones te također upućivati ​​pozive izravno s sučelja za razmjenu poruka. Mogućnost brisanja fotografija izravno s ovog sučelja očekuje se uskoro.

Microsoft je već pokazao da je jako predan ovoj aplikaciji i onome što nudi. Danas je to prirodni most između Windows 10 i Android, eliminirajući potrebu da stalno pregledavate svoj pametni telefon.