LG V60 ThinQ može stići s četiri kamere i super baterijom

Poznati filtar Evan Blass Objavio je sliku drugog LG-ovog vodećeg modela, V60 ThinQ, koji bi potvrdio glasine o četiri stražnje kamere i snažnoj autonomiji.

Prema slici objavljenoj u Twitter i izvješća iz GSMArena, Novi LG planira predstaviti sljedeći V60 ThinQ za nekoliko tjedana, ali ne smije se očekivati ​​curenje. Blassova posljednja ruka potvrdit će glasine o fotografskom dijelu s četiri objektiva i baterijom 5.000 mAh

Poboljšanja na razini autonomije i fotografije

Iako ove fotografije nije odobrio LG, vrlo je vjerojatno da novi LG V60 ThinQ nadmašuje LG V50 ThinQ, ne samo u pogledu broja kamera, već i kapaciteta baterije budući da je dostigao prethodni model 4, 000 mAh i ima Snapdragon 855 procesor, iako interni detalji LG V60 još nisu poznati.

Iako LG V50 ThinQ ima svojstva koja se temelje na umjetnoj inteligenciji i sistema operativo Android Pie, ova značajka nije potvrđena za novi model serije, međutim, sve ukazuje da će imati poboljšanja u ovom odjeljku.

Filtrirana slika EvLeaksa također otkriva četiri mikrofona i selfie kameru postavljenu na prednjoj ploči, kao i mali zarez u obliku suza. Trenutno nisu poznati detalji završetka opreme i korišteni materijali.

LG V60 ThinQ može stići s četiri kamere i super baterijom 1GSMArena

Druga slika propuštena kroz Blass otkriva detalje poput priključka za priključak 3,5 mm karakterističan za terminal za spajanje slušalica, kao i USB Type-C priključak na donjem rubu LG V60 ThinQ, iako je tvrtka najavila da neće biti prisutan Na Mobile World Congress 2020 u Barceloni, zbog upozorenja za koronavirus, očekuje se da će terminal uskoro biti službeno predstavljen i da će stići s 5G mrežnom podrškom i poboljšanim dualnim ekranom.