Kupite željeni mobitel i odgodite plaćanje

Danas imamo kontrolu nad svojim životima u našim rukama doslovno više nego što mislimo. Tehnološke prednosti koje nude mobiteli danas znače da svakodnevno nosimo sa sobom sve ili gotovo sve što nam je potrebno. Dnevni red, budilica, e-pošta, GPS, nosač informacija, a u mnogim slučajevima i način plaćanja. Ovaj je uređaj postao nezamjenjiv u našem životu, a upravo zbog brojnih funkcija koje olakšavaju naš svakodnevni život njegova je cijena prilično visoka.

Kad nam treba mobilni telefon, želimo odabrati onaj koji najviše odgovara našim potrebama, ne brinući se o njegovoj cijeni. Iz tog razloga, opcija kupite mobilni telefon na rate,

Postoje različiti načini financiranja da biste to učinili, a ovdje nudimo četiri načina na koji možete kupiti mobilni telefon koji volite bez brige o trošenju velikih iznosa u jednom plaćanju:

  • Plaćanje u ratama s operatorom: Jedan od najčešćih načina financiranja telefona na rate je putem telefonskog operatera. Telekomunikacijske tvrtke često nam nude mogućnost kupovine novog terminala na rate. U tom smislu, pažljivo pročitajte odredbe i uvjete prije potpisivanja kupnje i jeste li spremni da ih prihvatite. Svaki operater nameće različite kriterije za obročno plaćanje, a to često ide ruku pod ruku s iznajmljivanjem određene stope, postojanosti u tvrtki i provizijama koje primjenjuje sam operater.
  • Banka: Uz širok raspon kreditnih proizvoda i malih osobnih zajmova prilagođenih potrebama potrošača, neke banke nude mogućnost financiranja mobilnih telefona. Kako bi otkrile nove tvrtke, banke su počele prodavati i financirati različite proizvode, poput mobitela. Oni obično nude najpoželjnije modele na tržištu, a iako je takva prilika obično samo za kupce, zanimanje može biti vrlo malo.
  • U samoj trgovini: Sve više i više prodavaonica, posebno velikih trgovina, nudi vlastite uvjete kada plaćate mobilni telefon putem financiranja. To čine dijeljenjem plaćanja putem banke s kojom imaju ugovor. U takvim slučajevima provizija obično ovisi o broju razdoblja otplate.
  • Planovi za internetsko financiranje: Online kupovina postaje sve popularnija, a porast e-trgovine omogućio je proširenje fleksibilnog načina plaćanja i na web. Kao i veliki distribucijski lanci, oni djeluju na osnovu ugovora s bankom, ali uvjeti i pravila mogu se znatno razlikovati od trgovine do trgovine.
  • Bez obzira na koji se način odlučite za financiranje vašeg novog mobilnog telefona, morate uzeti u obzir nekoliko aspekata poput kamatne stope, visine mjesečnih rata i broja uvjeta na koje će se financirati, provizija i uvjeta ugovora ,