Kako: Platite Samsung Pay s vašeg telefona, života, sada

Možda ste čuli da je Samsung Push sjajna usluga koju apsolutno svi Android korisnici vole. Prvo, Push pruža vrlo korisne obavijesti za Samsung aplikacije koje će vam pomoći u svim aspektima vašeg života.

Na primjer, nakon ažuriranja Samsung Push 21. ožujka, Androidovi korisnici iz cijelog svijeta radosno su počeli ocjenjivati ​​aplikaciju u nekoliko vrlo korisnih svrha. Uostalom, aplikacija ima više od milijardu preuzimanja, što je zadivljujuće s obzirom na činjenicu da nije ništa više od bloatwarea koji je unaprijed instaliran na svaki Samsung telefon s Androidom.

Zanima vas što ovaj cool komad softvera može učiniti? Jeste li spremni u potpunosti iskoristiti Push usluge? U nastavku pogledajte što ova nevjerojatna aplikacija može učiniti za vaš život.

Kako platiti Samsung Push sa svog telefona, život, sada

Fotografija putem App Annie

Borac za zločine noću? Žena na poslu? ne brini! Plaćanje radi sve.

Fotografije preko Google Play Store

Pa da, znam. Ovo je sve šala. Budimo realni ovdje. Te su recenzije lažne.

Samsung Push neugodno je neugodno za vas … dobro, znate. Aplikacija vas stalno traži da je ažurirate, "da biste stabilizirali uslugu" (da, ovo je pogreška u trenutačnom ažuriranju) dok ne ažurirate glupu sitnicu.

Pa što ćemo s tim, riješimo se toga? Postoje dvije mogućnosti, pa krenimo prvo s osnovnom opcijom.

Onemogući postavke Push obavijesti

Daleko, najlakši način za primanje obavijesti od Samsung Push-a je jednostavno njihovo onemogućavanje. Aplikacija će ostati tehnički instalirana i nastavit će zauzimati vrijedan prostor na vašem pametnom telefonu, ali baterija će vam zahvaliti na tome. Također, to vam neće puno smetati.

Idite na postavke svog uređaja, a zatim odaberite "Aplikacije" (također se na nekim uređajima naziva "Upravitelj aplikacija"). Jednom kliknite "Samsung Push Service" (možda ćete prvo morati razvrstati po sistemskim aplikacijama), zatim "Obavijesti", a zatim prebacite na "Blokiraj sve" da se aplikacije nikad ne prikazuju.

Kako platiti Samsung Push sa svog telefona, život, sada
Kako platiti Samsung Push sa svog telefona, život, sada

Ako onemogućavanje aplikacije jednostavno ne riješi za vas, postoje dvije druge opcije za deinstaliranje Samsung Push-a na temelju toga je li vaš telefon ukorijenjen ili ne.

Deinstalirajte Samsung Push pomoću ROM Toolbox-a

Ako je vaš telefon ukorijenjen, možete koristiti ROM Toolbox Lite, koji je besplatna aplikacija za uklanjanje Samsung-ovog unaprijed instaliranog softvera. Pokrenite ROM Toolbox, a zatim odaberite "Application Manager". Vidjet ćete sve svoje aplikacije na kojima možete početi birati koje želite ukloniti. Pomaknite se prema dolje da biste vidjeli crvene pozadinske aplikacije – to su vaše sistemske aplikacije, a ovdje se nalazi Samsung Push.

Kako platiti Samsung Push sa svog telefona, život, sada
Kako platiti Samsung Push sa svog telefona, život, sada

Nakon odabira aplikacija koje želite ukloniti, dodirnite ikonu kante za smeće i počnite deinstalirati sve Samsung-ove aplikacije koje ne želite vidjeti više.

Kako platiti Samsung Push sa svog telefona, život, sada
Kako platiti Samsung Push sa svog telefona, život, sada

Deinstalirajte Samsung Push pomoću paketa Disabler Pro

Ako vaš telefon nije ukorijenjen, morat ćete upotrijebiti Package Disabler Pro da biste uklonili Samsung Push s uređaja. Preuzmite aplikaciju iz Google Play Store-a i instalirajte je na svoj Samsung telefon.

Fotografija putem Disabler Pro paketa

Nakon instalacije, pokrenite aplikaciju s početnog zaslona. Odaberite "Samsung Push Service", a zatim pritisnite "Onemogući." Samsung Push sada će biti uklonjen s vašeg telefona.

To je to, momci. Znam da se svi nadamo da nam Samsung Push zaista daje čarobne moći, supermoći i pokrete crijeva (?), Ali istina je da nije. Dakle, sada moramo ili naučiti živjeti s mogućnostima plaćanja aplikacije ili ih naučiti plaćati izravno s našeg telefona i naših života u potpunosti.

Imate li savjete kako ukloniti Samsung bloatware programe? Javite nam se u komentarima u nastavku!

Želite li pomoći podršci? I dobiti mnogo posla na nekoj slatkoj novoj tehnologiji? Pogledajte sve ponude na novo Dućan,

Naslovna fotografija putem Samsung Snimak zaslona autora Bettina Mangiaracina /