Kako preuzeti i instalirati Pixel Recorder 4 na vašem Android uređaju

– Oglašavanje –

Ako ne upotrebljavate uređaj koji pokreće serijski Android, možda već imate serijski diktafon na Android uređaju koji je ponudio njegov proizvođač. Čak i ako koristite Android, možete pronaći puno aplikacija za snimanje glasa Google Play Store, Aplikacija za snimanje glasa može vam dobro doći ako trebate snimiti neke važne razgovore s dopuštenjem svake stranke, a može vam biti korisna i tijekom nastave za snimanje cijelog predavanja kako biste je mogli kasnije slušati, bilježiti ili više ,

Uz neke aplikacije za snimanje zvuka koje možete koristiti Google Play Store Možete preuzeti i Pixel Recorder 4, koja je jedna od najboljih aplikacija za snimanje glasa trenutno dostupna za Android. Iz naziva aplikacije prilično je jasno da je ova aplikacija namijenjena samo uređajima s pikselima i kao takva ih se ne može dobiti Google Play Store, Morate napraviti bočno opterećenje i danas sam ovdje s malim vodičem o tome kako možete preuzeti Google Pixel recorder 4 na vašem Android uređaju.

Dakle, bez daljnjeg odgađanja, krenimo s načinom na koji možete preuzeti i instalirati Pixel Recorder 4 na vašem Android uređaju.

Preuzmite i instalirajte Pixel Recorder 4

korak 1: Iako je Pixel Recorder 4 Dostupno na različitim web mjestima, predlažem da je preuzmete iz pouzdanog izvora. učinio Google Play Store To je najpouzdaniji izvor za preuzimanje aplikacija na Android uređaj, ali zato što nije dostupan na Internetu Google Play Store, Ovim i APKMirror veza, Nakon otvaranja veze, dodirnite gumb za preuzimanje, kao što je prikazano na slici ispod.

korak 2: Sada igrajte „U redu” za početak preuzimanja Pixel Recorder-a 4 na vašem Android uređaju.

započnite s preuzimanjem Pixel Recorder-a 4

korak 3: Nakon preuzimanja na uređaj Android idite u mapu Downloads pomoću jedne od svojih omiljenih aplikacija File Manager. Također možete koristiti aplikaciju Google File i dodirnite „Preuzimanja” ikonu za prikaz preuzetih stavki na vašem Android uređaju. Nakon toga, dodirnite ikonu aplikacije Pixel Recorder 4 slijedeće, kao što je prikazano na slici ispod.

Otvorite mapu za preuzimanje Androida

korak 4: Dodirnite ikonu aplikacije Pixel Recorder 4 osjetljiv na dodir "Install" za početak instalacije Pixel Recorder-a 4,

Instalacija piksela 4

korak 5: Instalacija će započeti odmah i kad instalacija završi, možete dodirnuti „Spreman” gumb za izlazak iz programa za instalaciju.

Otvorite aplikaciju Snimač

korak 6: Sada možete otvoriti Pixel Recorder 4 na svom Android uređaju dodirom ikone na početnom zaslonu i dobit ćete korisničko sučelje ove aplikacije.

otvori Pixel Recorder 4 na vašem Android uređaju

korak 7: Samo dodirnite gumb za snimanje za početak snimanja. Za razliku od ostalih aplikacija za snimanje dostupnih na Internetu Google Play StoreSnimač piksela 4 Nudi vrlo elegantno korisničko sučelje, a dolazi i s Googleovim vlastitim dizajnom materijala, koji izgleda impresivno.

dodirnite gumb za snimanje za početak snimanja

Možete pristupiti svim zvukovima snimljenim u aplikaciji, a čak ih možete spremiti na različite lokacije radi jednostavnijeg pristupa i dijeljenja s drugima putem različitih opcija dijeljenja dostupnih na vašem Android uređaju. Snimač piksela 4 Dolazi i u tamnom načinu rada, što je stvarno super.

Dakle, na ovaj način možete preuzeti i instalirati Pixel Recorder 4 na vašem Android uređaju. Imate li što za reći? Slobodno komentirajte isto u nastavku.

Ostali članci: