Je li vam na pametnom telefonu ostalo malo prostora? Nedostatak može biti WhatsApp

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija za trenutnu komunikaciju. Međutim, zbog izbijanja COVID-19, prema posljednjem izvješću iz Ular, ova je aplikacija samo prošlog mjeseca zabilježila 40-postotno povećanje u svjetskoj upotrebi.

Zbog dugog karantenskog razdoblja i tisuća poruka razmjenjenih putem WhatsAppa, našem će pametnom telefonu vjerojatno ponestati prostora. Saznajte kako usporiti.

    Je li vam na pametnom telefonu ostalo malo prostora? Nedostatak može biti WhatsApp

Radne skupine, obitelj, prijatelji i poznanstva na Whatsapppu stalni su izvor dijeljenja sadržaja, a na kraju svakog dana postoji nekoliko stotina MB-a koji se nakupljaju između slika, filmova, gif-a, naljepnica, memesa, pa čak i dokumenata različitih formata.

Zahvaljujući tome, Whatsapp može biti jedna od aplikacija koja zauzima najviše prostora na vašem pametnom telefonu, bilo na Androidu ili iPhoneu. Sada je velik dio ovog sadržaja nepotreban i moguće ga je eliminirati nakon što ga pogledate.

Brisanje jednog po jednog je naporan zadatak, ali u postavkama se nalazi malo poznata funkcija pomoću koje možete brzo i vrlo učinkovito osloboditi prostor u memoriji telefona:

Kako osloboditi prostor na svom pametnom telefonu zahvaljujući WhatsApp-u?

Ići "definicije"I zatim kliknite"Podaci i pohrana"U donjem desnom kutu zaslona. Provjerite popis razgovora da biste utvrdili koja grupa ili kontakt zauzima najviše prostora – popis se prikazuje u silaznom redoslijedu.

Što ima Što ima

Odaberite razgovor u kojem želite osloboditi prostor i dodirnite "Upravljati”. Na kraju provjerite sadržaj koji želite ukloniti i kliknite "Izbriši "

Je li vam na pametnom telefonu ostalo malo prostora? Nedostatak može biti WhatsApp 1 Je li vam na pametnom telefonu ostalo malo prostora? Nedostatak može biti WhatsApp 2

Značajka je dostupna korisnicima i na iOS i Android uređajima. Na ovaj način moći ćete održavati unutarnju memoriju, uvijek na razinama koje neće negativno utjecati na performanse vašeg pametnog telefona. Također treba napomenuti da su ove vrste zahtjeva za pomoć u oslobađanju memorijskog prostora smartphones pušten na IServices Chat Online,

Pplware zahvaljuje Vânia Guerreiro, direktoru marketinga i komunikacija u iServices za razvoj članka.