Je li sve ok ili bolesno? Waze će vam omogućiti da podijelite svoje raspoloženje

Waze prati korisnike na putovanjima automobilima dugi niz godina, uvijek nastojeći izbjeći promet i sve probleme na putu. To je njegova funkcija i gotovo savršeno ispunjava ono što ona predlaže.

Nešto što se nije dugo promijenilo, slika je ove usluge i njezine primjene. To će se uskoro promijeniti i donijeti puno više. Čak će raspoloženje vozača Wazea dijeliti.

Pokret vozača duha Waze

Sjajne vijesti na putu za Waze

Prošla je godina bila vrlo važna za Waze. Ova usluga podrške za vozače razvila je i uvela mnoge nove značajke. Fokus je bio uglavnom na olakšanju upotrebe i korisnim poboljšanjima za korisnike.

Tvrtka sada ide u drugom smjeru i izgubiti promijenite svoju sliku radikalno. Da bi to učinio, promijenit će boje i druge elemente povezane s Wazeom kako bi ga učinio još boljim slaveći autentičnost i strast svojih korisnika.

Je li sve ok ili bolesno?  Waze će vam omogućiti da podijelite svoje raspoloženje 1

Fokus je na stanju svijesti vozača

Uz novi logotip i nove boje, ova će karta uslugu pružiti i druge nove značajke. Želi pomoći korisnicima da bolje izraze svoje stanje duha tijekom vožnje, a zasigurno ih pokazuje svima koji koriste aplikaciju.

U tu svrhu Waze će imati nove ikone koje se mogu koristiti za predstavljanje korisnika i njihovih osjećaja tijekom vožnje. Zahvaljujući tome, drugi će vozači lako saznati kako je osoba u automobilu pored vas.

Je li sve ok ili bolesno?  Waze će vam omogućiti da podijelite svoje raspoloženje 2

Pokažite kako se vozač kreće

Ova novost, nazvana raspoloženje, uskoro će dostići sve koji koriste Waze. Nije poznato kako će ovo novo izdanje biti dostupno ostalim vozačima i hoće li biti sinkronizirano između svih po regijama ili eventualno širom svijeta.

Očito će ova promjena biti početak mnogih drugih promjena u Wazeu. U skoroj budućnosti predstojat će još puno, uvijek usredotočiti na humaniziranje vožnje i vozače, pokazivanje svojih osjećaja na cesti.