Ispusti WhatsApp! Telegram ima fantasti─Źne botove

Postupno Telegram zadobiva prista┼íe. Ova platforma ima najbolje sigurnosne mehanizme i funkcionalno je sli─Źna platformama. Da biste bolje upoznali Telegram, ostavit ─çemo vam nekoliko savjeta za upotrebu u narednih nekoliko tjedana.

U posljednjem smo ─Źlanku govorili o alatima za ure─Ĺivanje fotografija unutar same aplikacije. Danas ─çemo u Telegramu saznati kako koristiti botove.

Ispusti WhatsApp!  Telegram ima fantasti─Źne botove

Telegram ima sve alate koji postoje u drugim popularnim aplikacijama. Zapravo je ova komunikacijska platforma ─Źak nadahnula i druge komunikacijske platforme. Jedna od stvari koja se isti─Źe na ovoj platformi je podr┼íka za bot. Svaki korisnik mo┼że stvoriti i korisnike botova.

Što su robota u Telegramu?

Umjesto ra─Źuna kojim upravlja jedan ili vi┼íe ljudi, botovi su ra─Źuni koji su zapravo softver. Da biste koristili te botove, jednostavno potra┼żite ono ┼íto ┼żelite i po─Źnite ga koristiti.

Tako─Ĺer treba napomenuti da se bot razlikuje od kanala po tome ┼íto mo┼że izvoditi operacije. pr CalcuBot jedan je od najpopularnijih robota, jer matematiku izvodi izravno u aplikaciji. Nakon ┼íto se pridru┼żite robotu, sve ┼íto morate u─Źiniti je nazna─Źiti koje matemati─Źke prora─Źune ┼żelite izvesti.

Ispusti WhatsApp!  Telegram ima fantasti─Źne botove 1

Ispusti WhatsApp!  Telegram ima fantasti─Źne botove 2

Kao što je već spomenuto, s Telegramom je dostupno nekoliko robota za sve vrste aktivnosti.

Zapravo je ova komunikacijska platforma vrlo cjelovita i nudi ┼íirok spektar zanimljivih, pa ─Źak i inovativnih zna─Źajki.

Ozna─Źite i zbog sigurnosti, ┼íto vam omogu─çuje kori┼ítenje nekoliko mehanizama za pove─çanje privatnosti kao i kontrolu razgovora (na primjer, mo┼żete izbrisati na┼í razgovor i drugu osobu). Probaj! Ako imate i druge prijedloge, molimo vas da ih ostavite u komentarima.

Pplware kanal – TELEGRAM

Pro─Źitajte i …