iOS 14: kako odrediti dodaju li se nova preuzimanja aplikacija samo na početni zaslon …

Preuzimanje IPhone aplikacije - Slika Hero Hero biblioteke

Nakon instaliranja iOS-a 14, sva nova preuzimanja iPhone aplikacija pojavljuju se u biblioteci aplikacija, a ne pojavljuju se na početnom zaslonu kao prije. Iako ovo pomaže da riješite prepune početne zaslone, manje se iskusni korisnici mogu pitati gdje su njihove preuzete aplikacije. srećom Apple omogućuje vam odabir mjesta na kojem će se pojavljivati ​​nove iPhone aplikacije. Pridružite nam se dok ćemo vam pokazati kako postaviti da li će se nova preuzimanja iPhone aplikacija dodati na početni zaslon kao prije ili se pojavljuju samo u biblioteci aplikacija.

Biblioteka aplikacija na početnom zaslonu

Biblioteka aplikacija samo za iPhone u iOS 14 automatski organizira vaše aplikacije u jedan središnji prikaz na kraju stranica početnog zaslona. Također vam omogućuje pregledavanje svih instaliranih aplikacija po abecednom redu i automatsko razvrstavanje aplikacija u kategorije kao što su Društvene mreže ili Igre.

Preuzimanje aplikacija za iPhone - uvodni dijapozitiv u knjižnicu aplikacija WWDC 2020

Apple Prvi je put demonstrirao značajku biblioteke aplikacija tijekom uvodnog govora WWDC 2020. 22. lipnja uoči njenog komercijalnog predstavljanja u jesen kao dio ažuriranja softvera za iOS 14.

NASTAVA: Kako abecedno pregledavati sve instalirane iPhone aplikacije

Pridružite nam se dok ćemo vam pokazati kako birati između prikazivanja novih preuzimanja iPhone aplikacija na početnom zaslonu, poput iOS-a 13, ili samo u biblioteci aplikacija.

Navedite gdje treba preuzeti nove iPhone aplikacije

Slijedite ove korake da biste utvrdili gdje bi se trebala pojaviti vaša aplikacija za iPhone:

 1. Početak postavke na vašem iPhoneu s iOS 14.0 ili kasnije.
 2. izabrati Početni zaslon s glavnog popisa.
 3. izabrati Dodaj na početni zaslon ili Samo biblioteka aplikacija pod naslovom Preuzmi nove aplikacije.

Evo što svaka opcija čini:

 • Dodaj na početni zaslon: Nove iPhone aplikacije koje preuzmete dodaju se na početni zaslon kao i prije. Također se automatski prikazuju u biblioteci aplikacija. Nedavno preuzete aplikacije uvijek se mogu naći u mapi Nedavno dodane biblioteke aplikacija.
 • Samo biblioteka aplikacija: Nova preuzimanja aplikacija dodaju se samo u biblioteku aplikacija i ne pojavljuju se na bilo kojem početnom zaslonu. Ovo je posebno dobro ako odlučite sakriti nevažeće stranice aplikacija s početnog zaslona radi bržeg pristupa knjižnici aplikacija.
 • Ovo je sučelje.

  Preuzimanje aplikacija za iPhone - Postavke početnog zaslona knjižnice programa s odabranom Samo biblioteka aplikacija

  Samo je biblioteka aplikacija omogućena prema zadanim postavkama nakon instaliranja iOS-a 14

  Tako ćete odrediti gdje bi se trebala pojaviti nova iPhone aplikacija u iOS-u 14.

  Dodatne napomene

  Što se događa ako uključite Samo biblioteku aplikacija, a zatim se vratite na postavku Dodaj na početni zaslon? Ne bi li se to trebalo automatski dovesti do ponovnog pojavljivanja preuzetih aplikacija na početnom zaslonu kada je odabrana Samo biblioteka aplikacija? Jednom riječju, ne.

  NASTAVA: Kako sakriti pojedinačne stranice aplikacija s početnog zaslona iPhonea

  Ovo je dizajnirano kako se ne bi zatrpali početni zaslon. Ikona aplikacije možete dodirnuti i zadržati u biblioteci aplikacija i povući je izravno na početni zaslon u bilo kojem trenutku. Suprotno tome, možete ukloniti bilo koju aplikaciju s početnog zaslona držanjem njezine ikone, a zatim iz kontekstnog izbornika odaberite Ukloni aplikaciju i odaberite Ukloni s početnog zaslona.

  Ova će se aplikacija sakriti na vašem početnom zaslonu bez trajnog brisanja.

  50 glavnih novih značajki u iOS-u 14

  Za brzi povratak prvih 50 novih iPhone i iPod touch značajki u iOS-u 14, pogledajte naš praktični video vodič ugrađen u nastavku.

  Pretplatite se na iDownloadBlog na YouTube

  Trebam pomoć? Pitajte iDB!

  Ako vam se sviđa ovaj vodič, podijelite ga sa svojim prijateljima i ostavite komentar u nastavku.

  Zapeti? Ne znam kako samostalno raditi određene stvari Apple oprema? Javite nam putem [email protected] a budući udžbenik može pružiti rješenja.

  Pošaljite svoje prijedloge putem [email protected],