Houseparty, mogućnost videopoziva i igranje s prijateljima na daljinu

Proces karantene zbog globalnog širenja koronavirusa tek počinje i u tom smislu ljudi traže mehanizme za suočavanje s tim. Kućni ured ili rad na mreži jedno je od rješenja implementiranih u uključivanje radnog vremena koje ne možemo ispuniti u uredu, a to i nemogućnost izlaska i druženja značili su da trebamo mehanizme daljinske komunikacije. Iako postoje Skype, WhatsApp i ostalo, danas ćemo vam predstaviti vrlo zanimljivu uslugu koja će se prvenstveno koristiti za dijeljenje s prijateljima.

Ovo je Houseparty, aplikacija za Android, iOS, Mac i dodatak za Chrome koji će vam omogućiti upućivanje videopoziva s prijateljima i uživanje u dodatnim opcijama.

Daljinska komunikacija i zabava

Houseparty, mogućnost videopoziva i igranje s prijateljima na daljinu 1

Iako su mogućnosti daljinske komunikacije i videokonferencija predložene na radnom mjestu svoj posao vrlo dobro kad je riječ o ležernijem okruženju, čini se da postoji nekoliko alternativa. U tom smislu, Houseparty se pojavljuje kao sjajna opcija koja će vam omogućiti maksimalno upućivanje videopoziva 8 Sudionici, treba napomenuti da je usluga besplatna, a osim toga ima izvrsne aktivnosti koje se mogu podijeliti s članovima razgovora.

Da biste ga započeli koristiti, morat ćete stvoriti Houseparty račun pomoću adrese e-pošte ili veze na račun Facebook, Ostali članovi također će morati instalirati aplikaciju i dobiti pozivnicu za stvaranje video poziva. Jednom kada budu povezani, moći će pristupiti igrama poput Trivial, Piccionari i drugim sličnim popularnim igrama na ploči "Pogodi tko". Na ovaj način možete dijeliti sa svojim prijateljima tijekom karantene, uživajući u vrlo zaraznim igrama putem svog pametnog telefona.

Poštivanje karantene ključni je čimbenik koji usporava razvoj koronavirusa i u tom smislu opcije poput Houseparty-a pružaju alternative da se to postigne na najzanimljiviji način.

Preuzimanje ovdje za Android,

Preuzimanje ovdje za Chrome,