Google Pixel Smartphone 4 XL ima ozbiljan problem s baterijom

Pixel 4 Googleov XL predstavljen je relativno nedavno, a činilo se da bi to uspjelo kalifornijskoj tvrtki. Međutim, već postoje pritužbe korisnika.

Prema prigovorima smartphones imate ozbiljan problem s baterijom koja zauzvrat udara po stražnjoj strani uređaja oštećujući ga.

Google Pixel Smartphone 4 XL ima ozbiljan problem s baterijom 1

Google Pixel 4 XL ima ozbiljan problem s baterijom

Raspon piksela 4 u javnost je izašao u listopadu prošle godine, a očekivanja za Googleov novi hardver dobra su.

Međutim, nekoliko korisnika smartphones Google Pixel 4 XL je zapazio problem s baterijom ovog modela. Prema pritužbama vlasnika uređaja, stražnja strana telefona se otpušta, a uzrok je natečena baterija.

U jednoj od žalbi možete pročitati:

Imao sam 4XL od njegovog izdavanja i tek sada shvaćam da stražnja ploča izlazi polako. Kao da ljepilo slabi i dijelovi se polako odvajaju. Počevši u gornjem desnom kutu

Google Pixel Smartphone 4 XL ima ozbiljan problem s baterijom 2

prema Objavljivanje prethodno ostavljen na platformi Reddit od strane upravitelja uBreakiFix, Googleovog ovlaštenog partnera za popravak, ovo stražnje dizalo posljedica je upravo zbog problema s baterijom uzrokovanih “nekvalitetni priključci”. Po vašem mišljenju, ove priključke za baterije nalaze se u mnogim smartphones piksela 4 XL su krhki i slomit će se čak i kod uobičajene uporabe.

Uz to, upravitelj dodaje da je to ozbiljan problem na Pixelu 4 XL i ne razumijem zašto Google to ne popravlja ispravno.

Google Pixel Smartphone 4 XL ima ozbiljan problem s baterijom 3

Od svih korisnika koji se žale, nisu svi bili u mogućnosti zamijeniti komponente, čak i ako je hardver bio pod jamstvom.

Problemi s baterijom vašeg uređaja mogu dovesti do ozbiljnijih posljedica, poput požara. Međutim, Google do sada nije službeno prepoznao problem.

Također pročitajte: