Evo vijesti o Googleovom novom srednjem rasponu, Pixel 4a

Iako Google nije službeno predstavio svoj novi uređaj srednjeg dometa, Google Pixel 4a, višestruka propuštanja otkrila su sve novosti tima koje će stići uz Android 10 i izvrsne performanse na razini kamere.

Novi Pixel 4a stiže kao zamjena za Pixel 3a i Google nas je ove godine postupno uveo u potpuno preuređivanje serije 3 Pixel hardver, ali ostaje nam predstaviti dijete od kuće, Pixel 4a, tako da su propuštanja trenutna.

Google Pixel 4a, tim s raznim novim značajkama

Već neko vrijeme neki izvori propuštaju detalje s kojima se očekuje da će stići Pixel 4a, ali slučajna objava samog Googlea na web mjestu kanadske trgovine pokazuje fotografiju telefona koja potvrđuje neke glasine.

Evo vijesti o Googleovom novom srednjem rasponu, Pixel 4a 1 Ljubaznošću engadgeta

U tom smislu izvor otkriva da će se novi Pixel 4a činiti sličnim starijoj braći Pixel 4, jer će imati šareni i karakteristični gumb za uključivanje i kvadratnu matricu stražnje kamere.

Međutim, imat će i svoju funkciju jer će na mjesto gdje je postavljena prednja kamera biti postavljen perforirani ekran 8 MP. Zasad znamo da će Google Pixel 4a doći s čistijom i ažuriranom verzijom Androida 10, jednom Sony IMX363 12 kamerom,2 MP će vjerojatno biti u jednoj veličini, tako da ćemo morati pričekati da Google stvarno pokrene Pixel 4a 5G ove godine.

Značajke: Sažetak curenja

Prikupljajući sve vijesti, novi Pixel 4a vjerojatno će stići s 50,81 inčnim proširenjem od 1080 x 2340 (19,5: 9), Snapdragon 730 okta-core procesor, 6/ 64 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, baterija 3, 140 mAh s 18 W brzim punjenjem, USB-C, NFC punjačem i priključnicom za slušalice.

Evo vijesti o Googleovom novom srednjem rasponu, Pixel 4a 2 Ljubaznošću engadgeta

Međutim, imat će neka ograničenja jer neće podržavati microSD kartice, IP ocjenu otpornosti na vodu i prašinu, a MotionSense značajke poput Pixela. 4,

Konačno, novi Google Pixel 4a od 350 dolara – barem za verziju od 64 GB – očekuje se u listopadu, mada će njegovo pokretanje vjerojatno početkom kolovoza.