EmuCast, s vašim timom besplatno uspostavite pozive i video konferencije

Komunikacijske mogućnosti putem Interneta uvelike su se raširile i to u današnje vrijeme nije samo Skype Na primjer, jedina opcija za generiranje poziva ili video poziva. Trenutno je uspostavljanje kontakta s jednom ili više osoba koje nisu u istom fizičkom prostoru krajnje jednostavno, a ponekad čak i nije zasluga imati račun u određenoj usluzi. U tom smislu želimo vam predstaviti opciju koja vam u svakom trenutku može poslužiti za uspostavljanje komunikacije s vašim radnim timom.

Ime mu je EmuCast i možete generirati udaljene radne timove sa do 5 članovi za lako upućivanje videopoziva.

Ostanite u kontaktu sa svojim timom

EmuCast, s vašim timom besplatno uspostavite pozive i video konferencije 1

Komunikacija je bitan faktor u bilo kojoj organizaciji i aspektu života i u tom je smislu internet stvorio uvjete da ona uvijek bude aktivna i u prvom planu. Na ovaj način imamo desetak rješenja za daljinsku komunikaciju i EmuCast je jedno od njih. Iako je usluga plaćena, nudi besplatnu verziju koja će vam omogućiti stvaranje tima 5 članova i dvije sobe za sastanke.

Način korištenja EmuCast-a izuzetno je jednostavan, a za početak korištenja samo se morate prijaviti za uslugu.

EmuCast, s vašim timom besplatno uspostavite pozive i video konferencije 2

Nakon što stvorite svoj račun i prijavite se, otvorit ćete zaslon s dvije mogućnosti: pridružiti se timu ili ga stvoriti. S obzirom da je to prvi put, stvorite tim, na taj način korisnici koji se kasnije registriraju samo će morati odabrati opciju da se pridruže.EmuCast, s vašim timom besplatno uspostavite pozive i video konferencije 3

Tada ćete morati stvoriti dvije prostorije koje ćete koristiti za stvaranje videokonferencija. Sada će biti samo pitanje ostalih članova koji će se pridružiti vašem timu koristeći ime koje ste dodijelili i to je to.

EmuCast, s vašim timom besplatno uspostavite pozive i video konferencije 4

Na ovaj način imat ćete uvijek dostupan komunikacijski kanal za održavanje komunikacije s radnim timom.

Pokušajte na ovoj poveznici,