AddToFolder predstavlja intuitivan novi način dodavanja aplikacija u mape na početnom zaslonu

AddToFolder predstavlja intuitivan novi način dodavanja aplikacija u mape na početnom zaslonu 1

Ako ste jedan od mnogih koji su postupak dodavanja aplikacija u mape na početnom zaslonu iPhonea nezgodan i zamorni postupak, tada mislimo da ćete se zabaviti takvim vijestima kao što su novoizbavljeni i besplatni jailbreak pod nazivom “Podešavanje” AddToFolder od strane programera iOS AnthoPak.

Kao što je prikazano u gornjim primjerima snimke zaslona, ​​AddToFolder eliminira tradicionalne geste povlačenja i ispuštanja s kojima se obično borite prilikom dodavanja aplikacija u mape i umjesto toga ih zamjenjuje novom opcijom početnog zaslona. 3D dodirni / haptički dodirni kontekstni izbornik za dodavanje te određene aplikacije u odabranu postojeću mapu.

Apple-ove geste povuci i ispusti pokušavaju biti intuitivne i djelovati, ali ponekad se osjećaju blistavo. Na primjer, možete pokušati povući aplikaciju iz mape na određeno mjesto na početnom zaslonu samo kako biste se borili s aplikacijom da je vratite iz mape u koju je iznenada pala. To se možda neće dogoditi svima, ali sigurno je da se Apple može poboljšati.

AddToFolder učinkovito rješava ovaj problem uklanjanjem svih frustracija povlačenja i ispadanja poput gore spomenutih. Nakon korištenja geste 3D Touch ili Haptic Touch na ikoni aplikacije, korisnik treba samo dodirnuti Dodaj u mapu, a zatim odabrati mapu u koju će smjestiti aplikaciju. Kada dodirnete odabranu mapu, ikona programa automatski se prebacuje u tu mapu. Lako!

Evo video demonstracije programera, u slučaju da vas zanima kako to radi:

Pretplatite se na iDB YouTube

Jednom instaliran, AddToFolder dodaje aplikacijsku postavku u aplikaciju Postavke, gdje korisnici mogu konfigurirati nekoliko opcija po svojoj želji:

AddToFolder predstavlja intuitivan novi način dodavanja aplikacija u mape na početnom zaslonu 2

Ovdje možete:

 • Omogućavanje ili onemogućavanje poboljšanja na zahtjev
 • Odaberite treba li se AddToFolder pojaviti prije ili nakon drugih stavki izbornika
 • Prilagodite tekst za Dodaj u mapu
 • Da biste spremili promjene u opcijama, morate se respringirati. Skriveni gumb za ponovno predstavljanje pojavljuje se u gornjem desnom kutu sučelja svaki put kada omogućite ili onemogućite nadogradnju.

  Ljudi zainteresirani da sami pokušaju AddToFolder preuzmite ga besplatno iz vašeg osobnog spremišta AnthoPak putem vašeg omiljenog menadžera paketa. Nadogradnja podržava jailbroken iOS 13 uređaje.

  Ako već ne upotrebljavate spremište AnthoPak, možete ga dodati izabranom upravitelju paketa pomoću sljedećeg URL-a:

  https://repo.anthopak.dev

  Jeste li zadovoljni Appleovom zadanom potezom povuci-i-ispusti za premještanje aplikacija u mape i iz njih ili ćeš pucati AddToFolder? Javite nam svoje namjere u odjeljku s komentarima u nastavku.