7 najboljih web stranica za preuzimanje titlova za vaše filmove

Iako mnogi mrze titlove jer imaju tendenciju da pokrivaju neki sadržaj, postoje i oni koji ne mogu gledati film bez njih. Gledanje filmova s ​​titlovima je sjajno jer titlovi pomažu vam da bolje razumijete što glumac govori, pogotovo kad gledate strane filmove ili filmove s velikim naglaskom.

Ali što ako film koji gledate nema titlove? Možda želite znati gdje besplatno možete titlove preuzeti. Ovdje dijelimo sedam web stranica na kojima možete besplatno preuzeti titlove, uključujući engleske titlove, indonezijske titlove, kineske titlove i još mnogo toga.

1, podnapisi

Nemojte se zavaravati poljskim imenom, podnapisi jedno je od najboljih mjesta za engleski titlovi na internetu. Novi se titlovi za nove filmove prenose svakodnevno, zajedno s ocjenama korisnika kako biste dobili uvid u kvalitetu onoga što ćete preuzeti.

Najbolja web mjesta za preuzimanje titlova

Možete pretraživati ​​titlove po ključnim riječima, godinama, vrstama filmova i nekoliko drugih kategorija pomoću napredne tražilice. Postoje titlovi za TV serije, kao i za filmove, od najnovijih do onih od prije nekoliko desetljeća. pa ste prilično sigurni da ćete pronaći ono što vam treba.

2, Subscene

Subscene jedno je od najpopularnijih mjesta za preuzimanje titlova s ​​ogromnom bazom filmova i popularnih emisija iz cijelog svijeta. Podnaslove svakodnevno dodaju korisnici, kao i vlasnici web stranica i dostupni su na mnogim jezicima.

Subcene Download Subtitle 1

Web lokacija ima jednostavno, korisničko sučelje koje omogućava korisnicima filtriranje titlova po jeziku. A ako ne možete pronaći željene titlove, postoji značajka "titlova za zahtjev" pomoću koje možete zatražiti titlove koji nisu u njihovoj bazi podataka.

3, YIFY titlovi

YIFY titlovi je još jedna sjajna web stranica za preuzimanje titlova koja se redovito ažurira. Web-lokacija ima korisničko sučelje koje vam omogućuje pretraživanje željenih titlova prema jeziku i žanru. Ovdje ćete također pronaći ogromnu kolekciju svih popularnih i najnovijih filmova.

Yify stranica za titlove

Stranica također omogućava gledanje ocjena kao i godina izlaska za sve prenesene filmove. No prilikom preuzimanja titlova bit ćete preusmjereni na stranicu za preuzimanje PDF-a, što je pomalo teško.

4, Tražitelj titla

Tražitelj titla zauzima se drugačiji pristup preuzimanju podnaslova. Umjesto da ima vlastitu zbirku titlova (od strane korisnika web mjesta), ova se stranica povlači i kombinira rezultate s više od dvadeset stranica za preuzimanje titlova. Vrlo je sveobuhvatan i to ga čini najboljim mjestom ako možete pronaći željene titlove na drugom mjestu.

Web mjesto za traženje titlova

Dobra stvar u Traženju titla je to što je jednostavno, korisničko sučelje, koje su mnogi uzvikivali. Na glavnoj stranici naći ćete traku za pretraživanje i odjeljke za nedavne titlove za filmove i TV emisije.

5, Addic7ed

S Addic7ed, možete preuzeti titlove za najnovije filmove, TV serije, prikaze ureda i tračeve, kao i vijesti. Stranica nudi titlove za žanrove koje možda nigdje nećete pronaći. Addic7ed nudi engleske titlove, teluguške titlove, tamilske titlove i još mnogo toga.

Addic7ed Titlovi

Web lokacija ima mogućnost prijave, ali titlove možete preuzeti i bez korisničkog računa. Moći ćete vidjeti filmove i emisije koje se prevode, kao i one koje su 100 posto gotove.

6, TVSubtitles.net

Web stranica Tvsubtitles.net

TVSubtitles.Net još je jedna sjajna stranica na koju se možete osloniti za preuzimanje titlova. Ova web stranica ima čisto sučelje koje je jednostavno za korištenje. Titlovi se svrstavaju u dvije kategorije: filmovi i TV emisije. To olakšava pronalaženje titlova koje tražite. Ako imate datoteku sa titlom koju biste voljeli dijeliti s drugima, web mjesto vam olakšava.

7, OpenSubtitles

Web mjesto za otvaranje stranica

OpenSubtitles ima jednu od najvećih baza podataka za titlove na Internetu. Web lokacija je dostupna na više jezika i vjerojatno ćete naći titlove na bilo kojem jeziku. Također ima sjajan alat za pretraživanje koji vam omogućuje filtriranje pretraživanja po godini, zemlji, vrsti / žanru, sezoni ili epizodi. Njihov napredni alat za pretraživanje jedan je od najboljih koje ćete pronaći na mreži.

Završavati

Nema sumnje da je Internet pun mjesta za preuzimanje titlova, a titlove možete dobiti doslovno na bilo kojem jeziku poznatom čovjeku. Gornja mjesta izvrsna su i preporučujem ih svima koji traže titlove na mreži.

Ali ako volite gledati sve filmove s titlovima, a ne volite vam ideju da stalno morate ručno preuzimati titlove, na mreži možete provjeriti medijske uređaje kao što je BS Player.Net koji ima ugrađenu podršku za auto -učitavanje titlova.

Je li ovaj članak koristan?