5 Najbolji SoundCloud u MP3 pretvarače koji se ne mogu izgubiti u …

SoundCloud, najpopularnija platforma za distribuciju glazbe danas, omogućuje korisnicima snimanje, uređivanje i dijeljenje datoteka s drugim glazbenim izvođačima. Ova njemačka platforma je poznata, jer su mnogi poznati glazbenici započeli svoju karijeru, promovirajući ovdje svoj rad. Glavna značajka ove platforme je da korisnici mogu dijeliti svoj zvuk s društvenim mrežama pomoću jedinstvene veze ili URL-a.

Platforma SoundCloud ima 76 milijuna registriranih korisnika. Ti registrirani korisnici imaju neograničen pristup svim audio i pjesmama na ovoj platformi. Međutim, ako korisnik želi preuzeti SoundCloud u MP3 za izvanmrežno slušanje, morat će dobiti dozvolu vlasnika datoteke. Kad vlasnik navodi svoj zvuk za preuzimanje, korisnici ga mogu preuzeti pomoću odgovarajućeg pretvarača SoundCloud u MP3 ili preuzimača.

Kako bismo udovoljili potrebama korisnika, u ovom smo članku odabrali pet najboljih preuzimača zvuka SoundCloud od kojih korisnici mogu birati. Možete pronaći mogućnost koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Kad je riječ o njegovom imenu, možda mislite da je to samo preuzimač videozapisa, a ne baš. Video Jihosoft 4K Downloader sve je u jednom program koji ne može samo preuzimati videozapise YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, Dailymotion, Vimeo i druge web stranice, ali također dobro funkcionira za preuzimanje glazbe s SoundClouda. Ono što nam se najviše sviđa kod ovog programa jest to što omogućava korisnicima da pretvaraju lokalne ili preuzete videozapise u kvalitetan MP3 format od 128 Kbps, što je prilično povoljno za one koji žele izdvojiti zvuk iz glazbenog videa.

Preuzmite Besplatno Video Downloader za Windows Preuzmite Besplatno Video Downloader za Mac

Kako pretvoriti SoundCloud u MP3 putem Jihosoft 4K Video Downloader?

korak 1, Preuzmite softver s službenog web mjesta ili samo kliknite gumb za preuzimanje u ovom članku. Nakon instalacije dovršite, pokrenite Converter SoundCloud u MP3 na vašem računalu. U tom će se trenutku pojaviti prozor koji vas podsjeća da nadogradite na Pro verziju. Možete ga preskočiti ili unijeti registracijski kod (ako ga imate).

korak 2, U glavnom sučelju vidjet ćete dva odjeljka: Preuzmi i Pretvori. Da biste preuzeli SoundCloud u MP3, prvo morate kopirati vezu veze audio koji želite preuzeti, a zatim ga zalijepite u program klikom na gumb + Zalijepi URL (e).

Kako pretvoriti SoundCloud u MP3 putem Jihosoft 4K Video Downloader "width =" 600 "height =" 354 "srcset =" https://applexgen.com/wp-content/uploads/2020/04/5-Najbolji pretvarači-iz-SoundCloud-u-MP3-da-ne.png 600w, https: // www. Njihovesoft.com / wp-content / uploads / 2019/09 / paste-the-video-link- 300x177.png 300w "tama =" "m ="

korak 3, Nakon toga, program će automatski analizirati te veze. Kad je analiza uspješna, pojavit će se dijaloški okvir u kojem možete konfigurirati audio format. Nakon potvrde, kliknite gumb za preuzimanje da biste pokrenuli preuzimanje.

Kako pretvoriti SoundCloud u MP3 putem Jihosoft 4K Video Downloader "width =" 600 "height =" 354 "srcset =" https://applexgen.com/wp-content/uploads/2020/04/1588239124_16_5-Los-mejores- SoundCloud-to-MP3-Converters-That-No.png 600w, https: // www. Njihovesoft.com / wp-content / uploads / 2019/09 / set-the-audio-quality-300x177.png 300w " tama = "" m = "

korak 4, Proces preuzimanja trajat će nekoliko sekundi. Kad završite, možete reproducirati audio izravno ili ga otvoriti u mapi.

Kako pretvoriti SoundCloud u MP3 putem Jihosoft 4K Video Downloader "width =" 600 "height =" 354 "srcset =" https://applexgen.com/wp-content/uploads/2020/04/1588239124_995_5-Los-mejores- pretvarači-iz-SoundCloud-u-MP3-that-no.png 600w, https: // www. njihovesoft.com / wp-content / uploads / 2019/09 / download-soundcloud-to-mp3-300x177.png 300w " tama = "" m = "

Više vijesti o Jihosoft 4K Video Downloader:

Scloud Downloader je internetski alat koji korisnicima omogućuje preuzimanje pjesama, pjesama i glazbe s SoundClouda u MP3 formatu visoke kvalitete. Ima još jedno povezano web mjesto pod nazivom SoundCloud Playlist Downloader koje omogućava korisnicima da jednim klikom pretvore cijeli popis za reprodukciju u MP3. Učitavanje Sclouda djeluje prilično jednostavno. Za razliku od ostalih alata na Internetu, ovaj ne zahtijeva nikakvu registraciju. Sve što morate učiniti je zalijepiti URL svog omiljenog zvuka u tekstni okvir, a zatim kliknite gumb Preuzmi, internetski pretvarač SoundCloud u MP3 učinit će posao za vas odmah.

Korištenje Scloud Downloader-a za preuzimanje pjesama, pjesama i glazbe s SoundClouda u visokokvalitetnom MP3 formatu. "width =" 600 "height =" 354 "srcset =" https://www.edisoft.com/wp-content/uploads/2019/09/scloud -downloader.png 600w, https://www. njihosoft.com /wp-content/uploads/2019/09/scloud-downloader-300x177.png 300w "tama =" "m ="

Scdownloader je još jedan sjajan alat koji pruža mogućnost preuzimanja glazbe s SoundClouda u MP3. Koraci za korištenje Scdownloadeda prilično su jednostavni. Samo upišite URL ili vezu zvuka koji želite pretvoriti u ponuđeni tekstni okvir, a zatim kliknite gumb Pretvori i alat će početi automatski pretvarati i preuzimati zvuk na vaše računalo. Nakon dovršetka ovog postupka možete uživati ​​u svojoj omiljenoj glazbi u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Scdownloader je još jedan sjajan alat koji pruža mogućnost preuzimanja glazbe s SoundClouda u MP3. "width =" 600 "height =" 347 "srcset =" https://www.edisoft.com/wp-content/uploads/2019/09 /scdownloader.png 600w, https://www. njihosoft.com/wp -content / uploads / 2019/09 / scdownloader-300x174.png 300w "tama =" "m ="

Kao što naziv govori, ovo je profesionalni internetski pretvarač SoundCloud u MP3. Stranica je vrlo čista, nema mogućnosti i gumba osim preuzimanja glazbe s SoundClouda. Najveća prednost ove platforme je ta što je ona potpuno besplatna. Također možete preuzeti koliko god pjesama želite. Ne postoje ograničenja pretvorbe i preuzimanja. Također, za razliku od drugih web mjesta, ne morate prolaziti kroz bilo koji dugotrajni postupak registracije. Možete početi koristiti njihovu uslugu čim posjetite web mjesto.

Kao što naziv govori, ovo je profesionalni internetski pretvarač SoundCloud u MP3. "width =" 600 "height =" 380 "srcset =" https://www.edisoft.com/wp-content/uploads/2019/09/soundcloud -mp3-download.png 600w, https: //www. njihosoft .com / wp-content / upload / 2019/09 / soundcloud-mp3-download-300x190.png 300w "tama =" "m ="

Uputač Single Mango pretvara SoundCloud datoteke u MP3 formate s brzinom od 128 i 320 kbps. Možete preuzeti jednu datoteku ili popis za reprodukciju. Otvorite vezu na web mjesto u svojem pregledniku i zalijepite URL vezu audio datoteke u ponuđeni tekstni okvir. Kliknite gumb Preuzmi za pokretanje postupka. Ovaj pretvornik SoundCloud u MP3 dobro funkcionira u svim preglednicima, kao i na Android mobilnim uređajima.

Uputač Single Mango pretvara SoundCloud datoteke u MP3 formate s brzinom od 128 i 320 kbps. "width =" 600 "height =" 364 "srcset =" https://www.edisoft.com/wp-content/uploads/2019/09 /single-mango.png 600w, https://www. njihosoft.com /wp-content/uploads/2019/09/single-mango-300x182.png 300w "tama =" "m ="

Koje vam se više sviđa?

Nakon čitanja kratkog pregleda preuzimanja, možda ste došli do zaključka koji od vas najbolje funkcionira. Želimo naglasiti nekoliko točaka na temelju naše usporedbe.

Video Jihosoft 4K Downloader ima puno značajki, ali ako želite preuzeti audio datoteku u pokretu, s popisa morate odabrati ostale SoundCloud u MP3 pretvarače. Ako ne želite preuzeti i instalirati softver na računalo, to vam neće biti dobro. Međutim, ovaj program vam nudi razne mogućnosti kao što su uređivanje video zapisa, preuzimanje i pretvaranje audio / video datoteka zajedno s dodavanjem vodenih žigova u datoteke.

Jihosoft možete koristiti za dodavanje titlova, rezanja i urezivanja audio / video datoteka. Opcija pretplata u ovom softveru omogućuje vam pretplatu na vaš omiljeni video kanal. Obaviještava vas kada kanal prenese novi videozapis. Morat ćete nadograditi na pro verziju za pristup različitim funkcijama poput brzine preuzimanja, YouTube pretvorbu u MP3, tehničku podršku itd.

Scdownloader.io omogućuje vam slanje e-pošte timu za podršku ako ne želite da drugi preuzmu vašu pjesmu. Sclouddownloader.com i Single Mango omogućuju vam da preuzmete popis pjesama jednim klikom. Ovi preuzimači ne zahtijevaju registraciju i možete koristiti besplatnu verziju za uživanje u preuzimanju više pjesama.

SoundCloud-mp3-download.png

Scloud Downloader radi na različitim platformama poput MAC OS X, Windows, Linux, IOS i Android. Jihosoft 4K Downloader podržava MAC i Windows, Scdownloader.io je kompatibilan s različitim operativnim sustavima i dobro funkcionira u svim preglednicima. SoundCloudtomp3.co također radi na svim platformama i podržava preuzimanja na mobilnim i tabletnim uređajima. Single Mango kompatibilan je sa svim preglednicima i operativnim sustavima.

zaključak

Ovaj vodič predlaže najbolje SoundCloud u MP3 pretvarače u 2019. Upotreba određenog preuzimanja ovisi o preferencijama i zahtjevima svakog pojedinca. Na kraju bismo na kraju dana željeli čuti prekrasnu glazbu. Možete preuzeti bilo koji pretvarač na temelju potrebnih značajki. Koristite ove pretvarače i recite nam svoje komentare u nastavku u odjeljku s komentarima.