10 aplikacija za prevođenje pametnih telefona

Svatko može iskoristiti prednosti aplikacija za prijevod. Možda učite novi jezik ili čak već komunicirate na nekom stranom jeziku. Svatko će možda trebati dodatnu pomoć i te su aplikacije vrlo korisne u tom pogledu. Imajući to u vidu, napravili smo popis prvih deset aplikacija za prijevod pametnih telefona.

Na ovaj način nikada nećete razumjeti nijednu web stranicu bez prijevoda ili rušenja u razgovoru sa strancima. Zato upoznajte najbolje aplikacije za prijevod pametnih telefona kod nas!

1, Google Translate

Prva od mogućnosti aplikacije za prijevod je Google Translate, koji je zasigurno takav alat najbolje poznat korisnicima širom svijeta. Nudi više od 100 različitih jezika, u rasponu od engleskog, portugalskog, francuskog, španjolskog i talijanskog do jezika poput latinskog, ruskog i kineskog.

Njegovo sučelje je vrlo jednostavno i intuitivno, omogućava svakome da koristi aplikaciju bez problema, ali ne griješi u značajkama. Neke od njih su mogućnost prevođenja 60 jezika bez potrebe za povezivanjem na internet. Također je moguće prevesti fototeke i istovremeno prevoditi između dva jezika. Da biste ga preuzeli, slijedite u Trgovinu Play ili the App trgovina,

Google Translate

2, Greengow Classic

Ovo je aplikacija koju smo nedavno pokrenuli na našem popisu aplikacija za razgovor sa strancima. Nudi prevoditelja između 10 različitih jezika, koji radi i za tekst i za glas. Može čak prevesti vaše pozive.

Osim toga, svojim korisnicima omogućuje povezivanje s ljudima iz drugih zemalja, omogućujući stvaranje međunarodnih veza kako bi se poboljšalo njihovo znanje stranog jezika. Dostupna je za preuzimanje bilo za Android koliko za iOS,

3, Microsoft Translator

Druga aplikacija za prijevod pametnog telefona je Microsoftov prevoditelj. Korisniku omogućuje razgovore s jednom ili više osoba koje govore različite jezike uz simultano prevođenje.

Također nudi prijevod teksta i glasa za preko 60 različitih jezika, a također može prevesti sa fotografija vašeg fotoaparata ili zaslona. Da biste preuzeli, idite u Trgovinu Play ili trgovina aplikacija,

4, Yandex.Translate

Yandex.Translate nudi internetski prijevod za preko 90 različitih jezika. Izvanmrežno, možete prevesti francuski, njemački, talijanski, ruski, španjolski i turski jezik na engleski. Također omogućava korisniku da izgovara rečenice na određenim jezicima kako bi bile brzo prevedene.

Aplikacija također nudi rječnik za pronalaženje sinonima, najčešće upotrebe i prilično lako učenje novih riječi. Možete prevesti snimljene fotografije kako se nikad ne biste izgubili ako putujete u drugu zemlju. Dostupna je za preuzimanje. za Android i za iOS,

Yandex.Translate Apps za prijevod

5, Skype prevoditelj

Imamo Skype unutar naše liste prevodilačkih aplikacija, jer je ova platforma, koliko joj je glavni fokus jednostavna video komunikacija, također nudi simultano prevođenje za one koji trebaju razgovarati s onima koji ne govore istim jezikom.

Također nudi prijevod teksta na više od 50 jezika. Možete upućivati ​​video ili glasovne pozive s najviše 24 različite osobe, bez obzira na to koji uređaj koriste. Za preuzimanje slijedite vezu za Android i za iPhone,

6, iTranslate – Prevoditelj jezika i rječnik

ITranslate jedna je od najpreuzimanijih prevodilačkih aplikacija za iPhone, koja vam omogućuje prevođenje na preko 100 različitih jezika. Omogućuje korisniku da prelazi između različitih dijalekata i bira hoće li slušati prijevode na muški ili ženski glas.

Ova aplikacija također ima tezaur, frazu i brojne druge značajke. U plaćenoj verziji dobivate značajke poput prevođenja s kamere ili glasovnih razgovora. Preuzmite iTranslate na svoj pametni telefon android ili iOS,

7, preokrenuti

Reverso je jedna od najboljih i najčešće preuzimanih aplikacija za prijevod pametnih telefona s verzijom 5 milijuna preuzimanja u Trgovini Play. Nudi brze prijevode riječi i izraza, s nekoliko kontekstualnih primjera za svaki prijevod.

Aplikacija ima vrlo jednostavno i jednostavno za korištenje sučelje, kao i simultano prevođenje na 10 jezika, prirodne izgovore, prijedloge riječi i glagolske konjugacije. Slijedite vezu za preuzimanje za Android ili za iOS,

Obrnute aplikacije za prijevod

8, Linguee

Ovo je malo drugačija alternativa većini aplikacija za prijevod pametnih telefona. Prijevodi koje nudi Linguee uvijek se nude na kontekstualan način, što olakšava razumijevanje stvarnog značenja svake riječi. Prikazuje najčešće sinonime za svaki prijevod, što olakšava izgradnju tekstova.

Nudi rječnike na nekoliko jezika, ali većina ih je između engleskog i drugog jezika. Za portugalski može se prevesti samo na engleski, španjolski, francuski i njemački jezik. Ima inačicu koju koristite u svom omiljenom pregledniku (za prikaz, slijedite vezu), plus aplikacije za Android i za iPhone,

9, Vavilon

Ovo je još jedna od najpoznatijih opcija na našem popisu, koja se u početku pojavljuje kao rječnik koji se proširio na prijevod. Integriran je s mnogim najboljim rječnicima, kao što su Oxford i Merriam-Webster, a kompatibilan je s preko 75 različitih jezika.

Može prevesti e-poštu, članke i bilo koji tekst koji čitate na svom uređaju koristeći više od 1600 izvornih pojmovnika i rječnika. Idi na službena web stranica za upotrebu na računalu ili preuzmite u smartphones po vezi,

10. Prevoditelj glasa

Došli smo do dna našeg popisa s ovom jednom od aplikacija za prijevod pametnih telefona, koja je specijalizirana za glasovne prijevode. Podržava preko 80 različitih jezika s glasovnim unosom za sve.

Voice Translator nudi prijedlog riječi, provjeru pravopisa, prijevod i povijest pretraživanja i omogućava vam razgovor na bilo kojem jeziku i lako učenje engleskog jezika. Da biste preuzeli, idite u Trgovinu Play, Nema verziju za iOS.

Prevoditeljske aplikacije za govorni prijevod

Što ste mislili o ovim aplikacijama za prijevod pametnih telefona?

Ostavite u komentarima ako ste već znali bilo koji od njih i koji vam je najdraži. Isto tako, recite im da li ste upoznali neke nove za koje ste smatrali da su najbolje, a mi smo zaboravili uključiti ono što volite koristiti.